Damcyklar med charm och vigör charm och vigör

Svenskbyggda med kvalitet in i minsta detal


Pilen cykel

City damPilen City dam är en finstämd flärdfri cykel för ett problemfritt cyklande. Den har Pilens genomtänkta konstruktion och känsla vilket ger härlig körglädje.

Rek.pris från 6495:-


In i minsta detalj


Pilen City är lättskött och pålitlig med rostfria stänkskärmar, godkänt lås och godkänd belysning. Du väljer fritt färg mellan Svart, Honey och Brun på sadeln Montegrappa Future. Damcykeln finns tillgänglig i de tre färgerna Svart RAL 9005, Klarröd RAL 3002 eller Kritvit RAL 9003. Herrcykel i Svart RAL 9005. Cykeln kan även beställas i valfri annan Pilen standardfärg men räkna då med minst några veckors leveranstid.

City finns i 1, 3, 7 och 8-växlat utförande. Damcykeln är utrustad med svart korg som standard. City finns med fälgbroms fram och batterilyse alternativt med navdynamo och rullbroms fram. Som med alla Pilens modeller kan du välja att bygga en City Special genom att extrautrusta din Pilen City med lädersadel eller fina komponenter. Pilens cyklar är genomtänkta in i minsta detalj, motståndskraftiga mot rost och miljövänligt lackerade. Konstruktion och form spelar samman med bästa underhållsfrihet och klassisk elegans som resultat.


MG_1179


Din vän på vägen


Pilen City är en ny smidig och finstämd stadscykel med ren design och lågt insteg. En svenskbyggd cykel med smakfull stil, korg (dam) och bekväm körställning. Pilen City är tillägnad de som vill ha en cykel med ypperlig vägkänsla för dagligt cykelpendlande till jobbet eller skolan. Likt sina syskonmodeller har den en spänstig ram i krom-molybdenstål och det fantastiska vevlagret från Tange så körglädjen är fortfarande härlig och rullet förförande.


Pilen Cykel City herr


Pilen City herr är en finstämd flärdfri cykel för ett problemfritt cyklande. Den har Pilens genomtänkta konstruktion och känsla vilket ger härlig körglädje.

Rek.pris från 6495:-

Leveransinformation nya cyklar.

Alla cykelmodellaer är en beställnings vara, detta på grund av utrymmesskäl, så vi har då lite svårt med att provåka cykeln. Snabba leveranser cirka 3-5 dagar. En fördel till detta är att du alltid får den senaste tillverkade cykel som inte har varit stående länge i en butik!


Alla cyklar är av standardutförande passar stort sett alla, det som kanske måste anpassas är styre och styrstam som ingår i priset!