MENY
Startsida
Batteriservice
Prissättning
Pilen
Säkerhetstips
Leverantörer
Kundkort
Kontakt
Efter service
Underhåll
Info
Nya Cyklar
Servicegaranti
Däck/slang dim
Elcykel

 


Servicegarantin är en justeringsgaranti, ett sätt att hjälpa dig att hålla din cykel i trim. När din cykel besöker Landiz Cykelsevice verkstad för justering, sker en dialog för att undvika onödigt slitage. Ingen cykel är bättre än den vård den får. Det är roligare att cykla när cykeln fungerar som den ska! Lämna in cykeln någon gång per år för en fullservice till ett reducerat pris, så kommer den att fungera i många år.

Servicegarantin gäller för ny cykel inköpt hos

Landiz Cykelservice är 3 år från inköpsdatum.

 

Erbjudande av service gäller så ofta du vill året runt, reservdelar tillkommer. Justering sker gratis om inte delarna är för slita och behöver bytas ut. Landiz Cykelservice kan neka eller säga upp avtalet av gratis justering om Landiz Cykelservice anser att delarna är för slitna eller att cykeln missköts.
1:a service inom 6 månader, alla nya cyklar behöver en efterjustering inom 3-6 månader efter köp beroende på hur mycket den är använd.

Efter 1:a service

Växlar: Gäller för smörjning, justering kedja och växlar. Det utgår en reparationskostnad när det förekommer byte av någon del i växelsystemet.

Hjul: Gäller för normal ekerspänning och för riktning, gäller inte för byte av ekrar och skadade fälgar eller annan åverkan. Det utgår en reparationskostnad när det förekommer byte av någon del i hjulet.

Bromsar: Smörjning och justering av bromsar ingår. Gäller inte för byte av vajrar och bromsbelägg. Det utgår en reparationskostnad när det förekommer byte av någon del i bromssystemet.

Styrlager/vevlager: Gäller för kontroll/justering av glappa styrlager och vevlager, inte för isärtagning, infettning, rengörning eller byte av styrlager. Det utgår en reparationskostnad när det före kommer byte av någon del.

Material: Endast material inköpt hos Landiz Cykelservice kan användas i serviceavtalet. Kostnad för material tillkommer alltid vid service!

Praktiskt: Ta med kvitto eller en kopia som du fick när du köpte cykeln. Tänk på att under högsäsong april-juni och augusti-september kan det vara fullbokat i verkstaden. Det kan vara en fördel att lämna in din cykel under vintern, så får du en färdigservad cykel till våren, dock har vi ingen vinterförvaring. 
          

 

             Lämna gärna in cykeln rengjord!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Senast uppdaterad
2020-07-08 10:58